chrome firefox opera safari iexplorer

Київська влада запустила сайт контролю за ремонтом доріг

03 квітня 2013 о 10:34

Київська влада запустила спеціальний сайт, присвячений стану доріг столиці і контролю за їхнім ремонтом. Поскаржитися на ями і навіть залишити їхній знімок може будь-хто охочий — у КМДА обіцяють, що перевірять кожне звернення і потім відзвітують про ліквідацію ям на сайті.

На інтерактивній карті проекту remcontrol.com.ua відображено стан виконання графіка ремонту київських доріг, згідно з затвердженою владою і «Київавтодором» програмою, з фотографіями і термінами виконання ремонту.

Так, на квітень запланований ремонт 45 655 квадратних метрів доріг, в роботі — 27 221 кв. метр, закінчено ремонт 9 335 кв. метрів. На сайті запевняють, що інформація про поточний стан ремонту надходить щодня.

Окрім того, жителі Києва можуть звернути увагу влади на ділянку дороги, що потребує ремонту. Для цього необхідно залишити персональне електронне звернення з фотографією.

На сайті наголошується, що ремонт доріг не завжди виконується згідно з планом. Перешкодити цьому можуть несприятливі погодні умови (сніг, дощ, мороз нижче — 5 градусів) або наявність інших аварійно-небезпечних ділянок, що потребують термінового ремонту.

Раніше колишній генеральний директор «Київавтодору» Георгій Глінський (після сніжного колапсу він був звільнений і на його місце призначений Петро Береговий) обіцяв провести ямковий ремонт столичних автодоріг до 20 квітня

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути