chrome firefox opera safari iexplorer

Виставка живопису болгарського художника Івана Стоянова в Музеї Гетьманства

Дата події:21 травня - 9 червня 2013
Місце події:Музей Гетьманства
Київ, вул. Спаська, 16-б (ст.м. Контрактова площа )
Більше про подію:

З 21 травня по 9 червня 2013 року в Музеї Гетьманства у Києві триватиме виставка болгарського художника Івана Стоянова — «Венеція».

Відкриття виставки 21 травня (вівторок) о 17.00.

Організатори: 

  • Музей Гетьманства
  • Посольство Республіки Болгарії в Україні

Про автора

Іван Стоянов народився 1961 року в м. Нова Загора в Республіці Болгарія. Закінчив факультет мистецтв університету Єпископа Костянтина Преславського в місті Шумені. Майстер пластичного мистецтва. З 1986 року є учасником колективних національних і міжнародних виставок. Підготував 27 персональних виставок у Болгарії та за кордоном. Мистецькі твори майстра знаходяться у громадських та приватних колекціях Болгарії, України, Білорусі, Китаю, Японії, Португалії, Франції, Іспанії.

e-mail: stoyanovart@gmail.com

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути