chrome firefox opera safari iexplorer

Поштові відділення суттєво збільшать кількість послуг

14 жовтня 2013 о 10:50

Мережа «Укрпошти» охоплює всі населені пункти та є складовою соціальної інфраструктури міст, сіл та селищ. Тому, саме на її базі відкриваються мультисервісні центри, в яких окрім поштових послуг, можна оформити за принципом «єдиного вікна» субсидію, пенсію, свідоцтва та ще майже 40 видів адміністративних послуг. Про це повідомив Урядовий портал з посиланням на віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула.

У мультисервісному центрі також можна скористатися послугами державної реєстраційної служби (послуги з реєстрації юридичної та фізичної особи підприємця, видачі ліцензій на господарську діяльність) та Міграційної служби (оформити та замінити паспорт, отримати довідку про реєстрацію місця проживання або зняття з реєстрації, набуття громадянства України; документування іноземців). Також, можна замовити кур’єрську доставку, сплатити за комунальні послуги, штрафи, судовий збір; купити і роздрукувати «Електронний квиток» на будь-який вид транспорту, оформити грошовий переказ, кредит.

За даними «Укрпошти», поки що такі новації запровадять у Львівській області. Після випробування нових послуг, їх запроваджуватимуть в усіх областях України.

— See more at: http://www.pic.com.ua/poshtovi-viddilennya-suttjevo-zbilshat-kilkist-posluh.html#sthash.oz7gUpK0.dpuf

Джерело: ПІК
Розділи: Суспільство

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути