chrome firefox opera safari iexplorer

На Олімпіаду в Сочі поїде близько півсотні українських спортсменів

06 листопада 2013 о 19:04

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка повідомив, що загальний бюджет програми НОК на підготовку українських спортсменів до Зимової Олімпіади 2014 року в Сочі складає близько 20 млн грн.

Також Бубка повідомив, що на даний момент в активі українських атлетів вже є 17 олімпійських ліцензій. 11 з них — на рахунку біатлоністів, 6 — фігуристів.

Остаточна кількість спортсменів, які захищатимуть честь країни в Сочі, стане відомо після 19 січня 2014 року, коли закінчиться процес виконання кваліфікаційних нормативів на Олімпіаду, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Передбачається, що 55-57 українських спортсменів зможуть взяти участь в Іграх в 11 з 15 видів спорту зимової олімпійської програми.

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути