chrome firefox opera safari iexplorer

На «Олімпійському» покажуть найбільший в Україні 3D малюнок

09 січня 2014 о 09:52

Сьогодні в Олімпійському дворику НСК «Олімпійський» відбудеться презентація найбільшого в Україні 3D малюнку. Про це УНН повідомили у прес-службі НСК.

За повідомленням, Олімпійський дворик НСК на новорічні свята перетворився у величезну коробку з ялинковими іграшками, синичкою та іграшковою конячкою, що символізує 2014 рік. Там же, на площі 421 квадратних метрів український художник Alex Maksiov створив об’ємну новорічну картину. Зображені предмети можна побачити з двох точок в 3D форматі як у самому Олімпійському дворику, так і з висоти другого поверху лаунж-зони НСК. Робота над малюнком зайняла в майстра 8 днів та була виконана акриловими фарбами.

«Новорічне зображення стане найбільшим 3D малюнком в Україні, а представники Книги рекордів України зафіксують рекорд», — йдеться у повідомлені.

Сам автор рекорду поділиться секретами техніки об'ємного малюнка з журналістами та проведе майстер-клас.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути