chrome firefox opera safari iexplorer

На Майдані стартує навчальний проект “Майдан-Січ”

10 лютого 2014 о 11:45

Усі бажаючі зможуть прослухати оглядові лекції за різними напрямками й обрати для вивчення теми, які їм більше всього до вподоби.

На Майдані стартує навчальний проект “Майдан-Січ” -  проект з навчання громадських активістів.

Як передає кореспондент УНІАН, координатор громадянської кампанії “За відкриту владу” Ігор Курус розповів, що в рамках проекту всіх бажаючих навчатимуть, зокрема, як працювати у виборчих комісіях, як розбудовувати в регіонах громадянське суспільство, що робити в разі затримання міліцією.

“Курси для бажаючих будуть проходити в Києві на кількох майданчиках, будуть групи до 20 осіб. Записатися можна буде через місцеві майдани, через київський Майдан, а також через сторінку у «Фейсбук», заповнивши анкету. Курси будуть тривати 5-6 днів, ми забезпечимо людей проживанням та харчуванням. Спочатку будуть оглядові лекції за різними напрямками, а потім слухачі вивчатимуть ті теми, які їм більше до вподоби: виборчі технології, правозахисні знання та інші”, — сказав Курус.

Також він додав, що на цьому тижні в рамках проекту “Майдан-Січ” будуть проведені дні відкритих дверей для координаторів Майдану, а з наступного тижня розпочнеться навчання для людей, які приїдуть з інших міст.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути