chrome firefox opera safari iexplorer

Велике жіноче ралі

Дата події:08 березня 2011 о 11:00
Місце події:Київ, вул. Хрещатик
Більше про подію:

Змагання пройдуть з 11 до 21 години.

Траса змагань прокладена вулицями Києва.

Організатори (Київський міський автомотоклуб) наголошують, що рух учасниць змагань за маршрутом — тільки в рамках Правил дорожнього руху України.

До участі у ралі допускаються виключно серійні легкові автомобілі, зареєстровані у Державній автомобільній інспекції, та які відповідають вимогам Правил дорожнього руху України. 

Екіпажі, що посіли перші три місця будуть нагороджені подарунками почесними грамотами та кубками.

Наразі на участь у ралі подали заявки близько 30 жіночих екіпажів.

У зв'язку з проведенням змагань буде перекрито рух транспорту на вул. Хрещатик від перехрестя з вул. Інститутською до перехрестя з вул. Прорізною з 11:00 до 21:00 8 березня. 

Під час ралі на Майдані Незалежності чергуватимуть 2 карети швидкої медичної допомоги, а громадський порядок охоронятимуть працівники Головного управління МВС України в м. Києві.

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути