chrome firefox opera safari iexplorer

На наступних вихідних у Києві пройде «Дій-фест»

28 жовтня 2014 о 12:00

З1 жовтня у Києві на території кіностудії ім. Довженка почне роботу DIY Fest, присвячений ідеї життя у місті в гармонії із навколишнім світом. 

На фестивалі, який триватиме до 2 листопада, можна буде відвідати творчі майстер-класи та лекції, ярмарок екологічних товарів та кіноклуб. 

В ході фестивалю пройдуть також презентації різноманітних цікавих ініціатив, дискусії, розважальні події, а також заходи, присвячені розумному споживанню та екології. 

Один із днів «Дій-фесту» присвячений вегетаріанському способу життя. Увечері в суботу та неділю працюватиме музична сцена, на якій виступлять виконавці та гурти Jorgie Viento, Pornfish, Black birds fly, Вокіндогу, Дмитро Сивоконь та Jah man's love. 

Вхід на фестиваль безкоштовний, однак потрібна реєстрація учасників, оскільки вхід на територію кіностудії ім. Довженка — пропускний.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути