chrome firefox opera safari iexplorer

Як не дійти до нервового зриву?

24 березня 2015 о 13:20

В житті кожного з нас рано чи пізно трапляються періоди, які просто виводять нас з рівноваги. Наші нерви можуть настільки розхитатись, що це призведе до нервового зриву, який завжди краще попередити, ніж лікувати.
Серед ознак, які можуть вказувати на те, що нервовий зрив не за горами, різкі зміни настрою, підвищена критичність, як до інших, так і до себе, роздратування навіть без приводу.
Також на те, що ваші нерви здають вказує і те, що вам здається, що всі навколо спеціально хочуть вас образити. Окрім того, з'являється відчуття постійної втоми
Відчуття безпорадності та невпевненості у власних силах, дратівливість також може прямо вказувати на те, що людина близька до нервового зриву.
Серед фізіологічних ознак нервового зриву головний біль, безсоння, порушення травлення. Втома та небаження щось робити відчувається вже з початку дня.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути