chrome firefox opera safari iexplorer

Студенти Харкова отримали картки на пільговий проїзд у метро

16 квітня 2015 о 12:56

Пільгові картки на метро отримали понад 28 тисяч харківських студентів. На сьогоднішній день не зверталися за оформленням карток тільки два виші міста.

Картки на пільговий проїзд у метро отримали понад 28,5 тис. харківських студентів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі КП «Харківський метрополітен».

За інформацією компанії, в цьому місяці у виші було передано понад 12 тис. карток.
«У квітні до 39 вищим навчальним закладам, які отримали картки раніше, додалися ще шість: Харківське державне вище училище фізичної культури №1, Харківський автомобільно-дорожній технікум, Харківська державна академія дизайну і мистецтв, НТУ «Харківський політехнічний інститут», Харківський коледж транспортних технологій, НАУ ім. Жуковського «Харківський авіаційний інститут». Ці виші подали заявки на картки для 7 тис. студентів», — йдеться в повідомленні.
Як поінформували в метрополітені, на сьогоднішній день не зверталися за оформленням картки для пільгового проїзду своїх студентів тільки два внз — Харківський патентно-комп'ютерний коледж та Національний університет цивільного захисту України.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути