chrome firefox opera safari iexplorer

Резиденцію Януковича «Синьогора» повернули державі

05 червня 2015 о 16:13

Богородчанський райсуд Івано-Франківської області визнав недійсними державні акти на право приватної власності на земельні ділянки в державній резиденції «Синьогора».

«Зазначені землі площею 0,5 га приватизовані екс-президентом Віктором Януковичем і наближеними особами на підставі підроблених рішень сільської ради. Отже, на цих ділянках, постійним користувачем яких є Державне управління справами, були незаконно побудовані дачні будинки», — йдеться в повідомленні прес -служби Генпрокуратури.

За інформацією відомства, щоб повернути землі природно-заповідного фонду прокуратура області подала до суду чотири позовні заяви. Суд їх задовольнив і повернув землю у державну власність.

Джерело: gazeta.ua
Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути