Усі, хто у світкові новорічно-різдвяні дні опинявся у помешканні Павла Тичини, завжди запрошувалися до святкового столу. Їх пригощади смачними солодощами та обдаровували різними подарунками.
В святкові передріздвяні, новорічні та різдвяні дні (від 23 грудня 2013 року до 12 січня 2014 року) усіх відвідувачів музею пригощатимемо «Гостинцями від Тичини» — імбирним печивом. У ці святкові дні — ми разом з Вами і гарний настрій повинен бути у кожного, хто переступить поріг оселі Поета.
Печиво за рецептом Каерини Кузьмівни Папарук, тещі Павла Григоровича. Таке печиво пекли на Різдвяні свята в Києві на початку ХХ століття.
Хочете скуштувати? Тоді — мерщій до нас! Імбирне печиво, запашний чай, святкові пісні допоможуть нам створити гарний настрій.