chrome firefox opera safari iexplorer

У Вінниці відкрився унікальний шоколадний центр для дітей

23 грудня 2010 о 16:48

Розважальний центр, в якому школярам покажуть і розкажуть, як виготовляється шоколад, відкрився на території Вінницької кондитерської фабрики.

Потрапити у диво-центр можуть не всі, а школярі 3-9 класів. Діти зможуть не тільки побачити процес виготовлення насолод, але і розгадати секрети їхніх інгредієнтів.

Для цього їм потрібно зробити інтерактивну подорож по 4 кімнатах, кожна з яких зберігає секрети цукру, шоколаду, смаку і запаху.

Екскурсія, що триває 1 годину і 45 хвилин, починається з зустрічі з «живим» роботом Робошеном.

Він розповідає про правила гри — у кожній з кімнат на дітей чекає певне завдання, впоравшись з яким вони отримають код, який знадобиться їм, щоб потрапити в наступну кімнату та в 4D-кінотеатр, а потім — у «Сховище» з подарунками.

Новий центр унікальний і єдиний в Україні — повністю автоматизований інтерактивно-освітній комплекс. Планується проводити не менше 6 екскурсій на день, а це значить, що в рік центр зможуть відвідати близько 40 тисяч дітей.

Після екскурсії кожна дитина отримає подарунковий набір — цукерки, іграшки і групове фото на пам'ять.

Розроблявся розважальний центр спеціально голландськими фахівцями в галузі створення дитячих парків розваг. Загалом на реалізацію проекту було витрачено 2 мільйони євро.

11 травня

Інші дати
11 травня відзначають:
  • Всесвітній день мігруючих птахів.
  • Міжнародний день астрономії.
Розгорнути
Народився Володимир Огієвський
(1890, с. Крапивна, Росія - 1979) - український вчений в галузі радіотехніки. Під його керівництвом створено першу в Україні радіомовну станцію.
Розгорнути
Народився Григорій Гельфандбейн
(1908, м. Херсон - 1993) – український літературний критик, публіцист, дослідник української літератури та театру. Автор книги "Молода поезія", біографічних нарисів про українських артистів "Д. І. Антонович", "І. О. Мар’яненко".
Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!.. Знать, од Бога І голос той, і ті слова Ідуть меж люди! . . . . . . . . (Тарас Шевченко)
Розгорнути