chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові відбудеться Тиждень творчості людей з особливими потребами

11 травня 2011 о 10:26

З 16 по 22 травня у Львові відбудеться ІІ Тиждень творчості людей з особливими потребами.

За цей час буде проведено 30 різноманітних заходів, які сприятимуть розширенню кордонів творчості як організаторів так і учасників заходів – виступи, фестивалі, майстер-класи, тренінги, презентації, показів фільмів, дні відкритих дверей, виставки, танцювальні флеш моби, парад містом, фотовиставки.

14 організацій об’єднають свої ідеї та ресурси і проведуть для студентів, школярів, психологів, педагогів, працівників НДО та державних організацій, людей з особливими потребами та їх родин та усіх зацікавлених заходи, які покажуть специфіку діяльності цих організацій, відкриють нові методи роботи та допоможуть знайти однодумців у роботі з людьми з особливими потребами.

«Через організацію цього заходу ми хочемо сприяти розвитку творчості людей з особливими потребами та методу творчої реабілітації у Львові об’єднуючи зусилля профільних організацій та їх підтримку у проведенні соціо-культурних та навчальних заходів. Люди з особливими потребами не завжди можуть бути успішними підприємцями, науковцями, громадськими діячами, лікарями та багато ким іншим через свої фізичні, психічні та інтелектуальні обмеження, однак творчість – це середовище, яке відкриває для нас справжню людину, не зважаючи на її неповносправність», – зазначають організатори.

Цього року новинкою Тижня творчості стане танцювальний флеш моб, який відбудеться двічі: 16 травня о 16.00 та 22 травня о 13.00. Місцем проведення заходу стане площа біля пам’ятника Т. Шевченку на пр. Свободи.

Джерело: ZIK
Розділи: Громадянська Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути