chrome firefox opera safari iexplorer

На тижні моди в Португалії вперше представили колекцію з України

26 вересня 2011 о 15:45

На тижні моди в Португалії, який проходив у місті Авейро, колекцію осінь-зима поточного року представила український дизайнер Марія Бех. Марії випала честь закривати модний уїк-енд і бути міжнародним зірковим гостем португальського тижня моди.

Організатори вибрали українку з-поміж багатьох країн Європи. Закривала показ Бех українська телеведуча Ольга Фреймуд. Це вперше у Португалії, коли свою колекцію представила саме українка, передає кореспондент УНН.

«Саме по собі було цікаве те, що показ проходив у приміщені старовинного історичного музею. Організація показу була дуже якісною, оскільки працювали професіонали. За три години ми зуміли зробити генеральну репетицію та всі примірки, це дуже швидко і вказує на гарну систему роботи», — повідомив міжнародний баєр Олександр Єгоров.

До слова, Марія Бех є єдиним дизайнером в Україні з європейською вищою освітою по фаху дизайнера. Бех буде представляти колекцію весна-літо 2012 на українському тижні моди у жовтні.

9 травня

Інші дати
Роман Андріяшик
1933 – український письменник, журналіст, лауреат Шевченківської премії за роман про Ю. Федьковича «Сторонець».
Розгорнути
День Перемоги
Пам’ять серця… Пам’ять сивини… Пам’ять тих, що не прийшли з війни. Пам’ять – наче квіти на броні… Сонце усміхається мені. (Микола Сингаївський)
Розгорнути
Народився Володимир Гнатюк
(1871, с.Велеснів, Тернопільська область - 1926) – український фольклорист, етнограф, мовознавець, літературознавець. Започаткував систематизоване видання фольклорних та етнографічних матеріалів («Галицько-руські анекдоти», «Галицько-руські народні легенди», «Коломийки», «Колядки та щедрівки».
Розгорнути