chrome firefox opera safari iexplorer

Система екстреної меддопомоги «112» запрацює через три роки

06 вересня 2011 о 17:44

До початку 2015 року в Україні запрацює система екстреної допомоги населенню за номером 112. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив міністр з питань надзвичайних ситуацій Віктор Балога.

За словами міністра, економічну допомогу в проведенні техніко-економічного обгрунтування Україні допомагатиме агентство торгівлі і розвитку Сполучених Штатів Америки, яке свого часу займалось запровадженням системи 911 у своїй країні.

«Уряд Сполучених Штатів Америки на ці потреби виділив необхідні кошти, зокрема, ціна питання приблизно 1 млн дол.», — сказав В.Балога.

Він також повідомив, що до кінця жовтня поточного року буде розроблено ТО відповідної системи ,яке дасть можливість займатись підготовкою проектно-кошторисної документації для проведення тендеру.

«Скоріш за все ми будемо готові провести тендер у перший декаді січня наступного року», — додав міністр.

За його словами, це дасть можливість до початку проведення чемпіонату з футболу ЄВРО-2012 запровадити перший етап системи екстреної допомоги в містах та регіонах проведення чемпіонату.

 

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути