chrome firefox opera safari iexplorer

«Динамо» і «Шахтар» не зіграють на «Олімпійському»

14 жовтня 2011 о 11:00

Матч 1 / 8 фіналу Кубка України між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем», запланований на 26 жовтня, відбудеться не на реконструйованому до Євро-2012 НСК «Олімпійський», а на домашній арені «біло-блакитних» — стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, інформує ЛІГАБізнесІнформ.

На стадіоні зараз йде усунення дрібних недоробок. Хоча роздягальні і суддівська в принципі готові, і теоретично арена могла б прийняти футбол 26 жовтня. Але дата першого матчу затверджена давно і міняти її не будуть.

«Офіційно перший матч на новому» Олімпійському "- 11 листопада. До нього посилено готуються, робота розрахована по хвилинах. Думаю, організаторам незручно перед цим проводити інший поєдинок. Ніхто ж не знав, що в Кубку випаде такий жереб. Якби запитали моя думка , я, звичайно, хотів би провести цю кубкову дуель на «Олімпійському». Перша причина: більша кількість місць, друга — комфорт. Але «Олімпійський» — стадіон державний. Щоб ми там грали, нас повинні запросити в гості. А в гості ми ходити не особливо любимо — хочеться мати довгостроковий взаємовигідний договір. Тоді «Динамо» буде там грати. Можливо, вже навесні. Переговори йдуть «, — сказав президент» Динамо «Ігор Суркіс, слова якого наводить» Сегодня ".

Нагадаємо, «Олімпійський» мають відкрити товариським матчем між збірними України та Німеччини, запланованим на 11 листопада.