chrome firefox opera safari iexplorer

Неймовірні майстер-класи італійців в Україні

04 жовтня 2011 о 22:14

У жовтні українські дизайнери та архітектори мають унікальну можливість відвідати воркшоп Artsleep всесвітньо визнаних майстрів інтер'єрного дизайну — італійських дизайнерів і архітекторів Франческо Янноне, Джованні Траверсе і Франческо Луккезе.

Про те, як з допомогою світла створити потрібний емоційний настрій, 6 жовтня розповість Франческо Янноне, президент Професійної асоціації дизайнерів освітлення (PLDA). Дизайнер відомий такими проектами, як траса Формули-1 в Шанхаї, висвітлення в Палаццо Маріно та ін

Вдало поєднувати освітлення і особливості архітектури навчить директор з розвитку PLDA Джованні Траверсе (проекти інтер'єрів з поліморфним освітленням, штаб-квартира Spidi Sport, технічний центр Salvagnini в Японії).

Спеціальним гостем Києва стане Франческо Луккезе, що працював над проектом Hotel Les Fleurs в Софії (Болгарія). Майстер розповість про створення унікального дизайну сучасного готелю.

Майстер-класи італійських дизайнерів відбудуться в рамках виставки Design Living Tendency, що представляє новітні тренди в дизайні інтер'єру і щорічно збирає архітекторів, будівельників, дизайнерів, виробників меблів і предметів декору. Пройде виставка 5-8 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул.Салютна, 2-Б, Київ, Україна).

Організатор — Київський міжнародний контрактовий ярмарок.

Замовити безкоштовне запрошення можна на сайті dlt.kiev.ua.

Новину додав Biorna