chrome firefox opera safari iexplorer

Визначено лауреатів національної програми «Людина року» — 2011

18 січня 2012 о 10:23

Загальнонаціональна програма «Людина року» визначила лауреатів у 19 номінаціях. Цю премію надають за визначні досягнення у професійній та громадській діяльності.

Переможців визначать члени Вищої академічної ради програми «Людина року» шляхом таємного голосування. Оголошення результатів відбудеться наприкінці березня.

Серед номінантів на звання «Журналіст року в галузі електронних ЗМІ» – ведучий та автор програм 5 каналу Павло Кужеєв.

А володарями міжнародних і спеціальних премій мають стати французька співачка Патрісія Каас та російський актор Дмитро Харатьян.

Найцікавіша боротьба, на думку організаторів, точитиметься в номінації «Меценат року».

За перемогу змагатимуться директор приватного музею ікон Ігор Воязков,  керівник фонду «Південний» Петро Писарчук та засновник Благодійного фонду Петро Порошенко.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути