chrome firefox opera safari iexplorer

Кличко спростував повідомлення про завершення кар’єри

24 лютого 2012 о 21:18

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко спростовує інформацію, поширену в ЗМІ, про завершення ним спортивної кар`єри.

Про це В.Кличко заявив у коментарі УНІАН, пояснивши, що його слова просто перекрутили.

Він звернув увагу на те, що сказав, що “готовий у будь-який момент повісити боксерські рукавички на цвях”, а не що закінчив кар`єру в боксі.

“Як тільки я вирішу закінчити спортивну кар`єру, я зберу окрему прес-конференцію й заявлю про це офіційно”, — сказав В.Кличко.

Як повідомлялося, сьогодні на сайті «1+1» з`явилася інформація, що в інтерв`ю “ТСН-Особливе” Віталій Кличко признався, що бій із Дереком Чисорою був останнім у професійній кар`єрі й що він завершує спортивну кар`єру.

Нагадаємо, раніше після бою з Чісорою що в інтернеті з'явилась інформація про те, що Віталій Кличко планує завершити кар'єру., мовляв, він написав про це у Твітері. Однак ще тоді боксер спростував цю інформацію.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути