chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові пройде Тиждень доступного спорту

24 лютого 2012 о 10:36

У Львові з 12 по 18 березня триватиме Тиждень доступного спорту, який організовує «Самопоміч». Кожен охочий зможе відвідати безкоштовне заняття у найбільших фітнес-клубах Львова і спробувати себе у аеробіці, танцях, йозі, пілатесі та у тренажерному залі.

Для цього слід телефонувати на гарячу лінію «Самопомочі» за тел. 297-55-00 і отримати абонемент для занять у спортивних клубах міста, інформує прес-служба організації.

«З приходом весни багато з нас хочуть спробувати щось нове – спорт, здорове харчування, танці, нові проекти чи щось творче. Часто нам не вистачає ще одного кроку до своєї мети. «Самопоміч» пропонує львів’янам допомогу – Тиждень доступного спорту. Це час, коли ви, ваші рідні та друзі зможуть спробувати різі види тренувань і зробити свій вибір. І це – безкоштовно», — розповіла керівник «Самопомочі» Наталя Міхнова.

«Ми вдячні клубам, які зголосилися взяти участь в Тижні доступного спорту, адже це дає льв’янам доступ до більшої кількості видів тренувань. Запрошуємо усіх спробувати себе», — розповів координатор Тижня доступного спорту Олексій Кучеренко.

Участь у акції приймають клуби «Ківі-фітнес», «Фіт-кьорвс»,  «Фітнес-форевер»,  спортивно-оздоровчий центр «Vita-sana», Львівська обласна федерація шейпінгу.

Метою цього заходу є популяризація здорового способу життя серед мешканців міста.

З 2011 року «Самопоміч» проводить кампанію з промоції здорового способу життя. Щотижня у  школах проводиться дві акції «Яскравий день» та акція «День здоров’я» у дошкільних закладах Львова. Кульмінацією є Ярмарок спорту, який восени цього року проводитиметься втретє із залученням зірок спорту. Також в рамках програми проводяться навчання для керівників спортивних федерацій, де вони можуть навчитись як влаштовувати масові заходи і популяризувати свій вид спорту серед мешканців міста.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути