chrome firefox opera safari iexplorer

Україна 8-ма серед 53 команд у рейтингу УЄФА

24 лютого 2012 о 13:24

Україна займає 8-му позицію у рейтингу УЄФА.

У трійці лідерів опинилися Англія, Іспанія та Німеччина. На одну позицію нас випереджає Росія.

Перша 20-ка рейтингу виглядає так:

1 — Англія

2 — Іспанія

3 — Німеччина

4 — Італія

5 — Франція

6 — Португалія

7 — Росія

8 — УКРАЇНА

9 — Нідерланди

10 — Греція

11 — Туреччина

12  -  Бельгія

13 − Данія

14  -  Швейцарія

15 —  Австрія

16  - Кіпр

17 — Ізраїль

18 − Шотландія

19 − Чехія

20 —  Польща

Таблиця коефіцієнтів УЄФА — таблиця, яка встановлює рейтинг національних футбольних чемпіонатів та футбольних клубів, у залежності від історії виступів представників цих чемпіонатів у єврокубках.

Таблиця використовується для визначення представництва того чи іншого чемпіонату в єврокубках на наступні сезони, а також для розсіювання команд при проведенні жеребкування. Коефіцієнт кожної країни (чемпіонату) за кожен сезон формується як відношення набраних представниками цієї країни (чемпіонату) очок до кількості представників цього чемпіонату в єврокубках.

Для визначення загального коефіцієнту коефіцієнти за сезон підсумовуюються.

«Рідна країна»

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути