chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні Володимир Кличко битиметься з Мормеком

03 березня 2012 о 10:30

Сьогодні, 3 березня, у Дюссельдорфі на «ESPRIT arena» відбудеться поєдинок Володимир Кличка та Жан-Марка Мормека.

Боксери змагатимуться за титули чемпіона світу за версіями WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі (понад 90,7 кг). Про це повідомляє офіційний сайт братів Кличко, повідомляє УНН .

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO, а також американського журналу «The Ring» Володимир Кличко проведе захист своїх чемпіонських титулів проти Жан-Марк Мормека на Esprit Arena в Дюсельдорфі, Німеччина.

В Україні цей поєдинок покаже телеканал Інтер. Заявлений початок трансляції - о 22:15. Але сам бій Кличка і Мормека, нагадаємо, розпочнеться не раніше 23:30 за Києвом.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути