chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві покажуть екзотичні суперкари з культових фільмів

19 квітня 2012 о 15:21

Виставка «Ретро та Екзотика Мотор Шоу» відкриється 20 квітня у виставковому павільйоні АККО Інтернешнл (пр. Перемоги, 40-Б).

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ організатори проекту, любителі автомобілів з історією побачать моделі авто, які використовувалися при зйомках фільмів «Ленінград», «Операція Ы та інші пригоди Шурика», «Людина-амфібія», «Агент 007», «Карти, гроші, два ствола», «Кримінальне чтиво», «Трансформери», «Ангели Чарлі», «Нагородити посмертно», "Електронна бабуся " та ін.

Серед експонатів — дводверна Buik Riviera Gran Sport 1967 року випуску, відомий по трилеру «Смертельні перегони». Volkswagen T2 — герой фільмів «Назад у майбутнє», «Поворот не туди», «Рожева пантера-2» і мультфільму «Тачки». Суперкар Jaguar S-type R знімали в бойовику «Найманці» й у серіалі «Кріт».

Виставка триватиме до 22 квітня.

Вартість вхідного квитка — 45 грн. Для дітей до 11 років вхід буде безкоштовним.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути