chrome firefox opera safari iexplorer

У столичному зоопарку знову загинула унікальна тварина

25 квітня 2012 о 09:05

У Київському зоопарку помер олень. Про чергову смерть інкогніто повідомив ТСН один із працівників столичного звіринцю.

Начебто, ввечері одного із плямистих оленів, накритого рядном, вивозили на тачці з вольєра. Київський зоопарк ризикує стати просто парком.

Щоб дійти до живності доводиться пройти спочатку повз купу порожніх вольєрів. Із парнокопитних журналістам вдалося знайти тільки коней, зубрів, лам та оленів.

Документ про кількість тварин, які мають бути в зоопарку, свідчить про те, що плямистих оленів на кінець 2011-го було шестеро. Про смерть одного було вже давно відомо. Про те, де дівся п'ятий — ніхто не пояснює.

Дирекція чергову втрату коментувати відмовилася. Загибель тварин шкодить репутації зоопарку, заявили у прес-службі. А винними в частій жалобі в зоосаду керівництво зробило журналістів. Вони, мовляв, розповідають про тваринний мор, люди туди не йдуть, квитки не купують, і їсти тваринам немає за що.

Не дивлячись на те, що народження тварин, яке іміджу не шкодить, також знаходить висвітлення в сюжетах ТСН, сувора статистика залишається непохитною: лише за минулий рік тут загинуло понад десять тварин. А за останні місяці — ще троє.

Нещастя столичного звіринцю вже обросли легендами. Кажуть що тварини мруть бо крадуть гроші виділені на їжу, а замість відбірних гілочок для оленів привозять гілки з-під Чорнобиля.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути