chrome firefox opera safari iexplorer

«Міс Євро-2012» обрали у Німеччині

27 травня 2012 о 12:12

У німецькому місті Руст, розташованому неподалік від Фрайбурга, пройшов конкурс краси «Міс Євро-2012».

Учасницями конкурсу стали представниці країн, збірні яких зіграють на Чемпіонаті Європи з футболу, повідомляють іноземні ЗМІ.

Переможницею конкурсу стала представниця Росії — 24-річна студентка архітектурного інституту Наталія Прокопенко. Відомо, що дівчина з 7 років живе в Німеччині.

Нагадаємо, що чемпіонат Європи з футболу пройде з 8 червня по 1 липня на полях України та Польщі.

Загалом на участь у цьому незвичайному конкурсі краси було подано 900 заявок.

Організатор міжнародного конкурсу краси «Міс Євро-2012» Ральф Клеммер повідомив, що в журі цього змагання сиділи Томас Лінке, колишній футболіст збірної Німеччини, і екс-арбітр ФІФА Вальтер Ешвайлер.

Джерело: УНН
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути