chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра на годину закриють дві станції столичного метро

19 жовтня 2012 о 15:25

У зв’язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного 20 жовтня змінюється режим роботи станцій «Олімпійська» та «Палац спорту».

Про це повідомляє прес-служба підземки.

Так, 20 жовтня з 18.30 до 19.30 станція «Олімпійська» буде зачинена для пасажирів на вхід і вихід, а станція «Палац спорту» – на вихід. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки.

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме допустимі норми, черговим персоналом метрополітену можуть бути введені обмеження на вхід до станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого», відзначили в метро.

Окрім цього, через очікуване збільшення кількості пасажирів у зв’язку зі згаданою футбольною грою, з 20.30 до 22.30 на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде збільшено кількість поїздів.

Як відомо, увечері 20 жовтня відбудеться матч між командами «Динамо» (Київ) – «Металіст» (Харків).

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути