chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра у Києві відзначать День Соборності та Свободи

21 січня 2013 о 11:04

22 січня у столиці відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Соборності та Свободи України.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, о 10.0 за участю керівництва держави та міста відбудуться покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському.

О 14.30 в Національному палаці мистецтв «Україна» з нагоди свята відбудеться концерт.

На будівлях державних установ у цей день будуть вивішені національні прапори.

Крім того, у період з 21 до 25 січня у бібліотеках та освітніх закладах відбудуться тематичні заходи, присвячені Дню Соборності та Свободи України. Також у районах столиці відбудуться урочисті збори.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути