chrome firefox opera safari iexplorer

Зараз Затори в столиці України оцінюються в 6 балів з 10

25 березня 2013 о 08:35

У перший робочий день, після завершення сильного снігопаду у Києві, ситуація на дорогах погіршується. Про це повідомляє система «Яндекс. Пробки».

У даний час затори в столиці України оцінюються в 6 балів з 10 і кількість проблемних ділянок на дорогах зростає, що можна пояснити збільшенням кількості транспорту.

Рух ускладнений на центральних вулицях. Особливо складна ситуація спостерігається біля залізничного вокзалу, а також на автошляхах, які ведуть до центру міста. Важко пересуватися і на лівому березі, особливо, з Троєщини. Крім того, на Кільцевій дорозі є невелике ускладнення в русі, а на Житомирській трасі 70-кілометровий затор майже зник.

Невеликі проблеми існують вже на під'їздах до Києва. При цьому система «Яндекс. Пробки» прогнозує подальше погіршення ситуації на дорогах української столиці.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути