chrome firefox opera safari iexplorer

Нардепи сьогодні прибиратимуть парк ім.Рильського

19 квітня 2013 о 09:35

Сьогодні,одразу після закінчення пленарного засідання, члени Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та інформаційних технологій та працівники секретаріату Комітету у зв’язку із Днем довкілля прибиратимуть парк культури ім.Рильського в Голосіївському районі міста Києва, повідомляє УНН.

Як зазначили в Секретаріаті Комітету, під час заходу планується висадили алею із платанів та беріз, а також прибрати прилеглу територію вздовж озера.

Нагадаємо, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов запрошує мешканців столиці 20 квітня, у суботу, взяти участь у II Великій київській толоці.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути