chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві в ніч на Великдень громадський транспорт працюватиме довше

15 квітня 2013 о 17:07

Влада Києва вирішила змінити графік роботи громадського транспорту у ніч на неділю, 5 травня.

Згідно з рішенням КМДА, Департаменту транспортної інфраструктури доручено продовжити роботу Київського метрополітену у ніч з 4 на 5 травня до 1:00 і почати перевезення пасажирів 5 травня на годину раніше.

Крім того, у цей час продовжать на годину і роботу наземного транспорту загального користування. Крім того, 5 травня наземний транспорт почне працювати на годину раніше. Як повідомляється, перевезення пасажирів буде організоване після проходження останніх і перших поїздів метрополітену.

Влада Києва також зазначила, що від 5:00 до 10:00 5 травня буде збільшена кількість одиниць рухомого складу на маршрутах, що пролягають біля місць проведення богослужінь. Для безпеки пасажирів та контролю над постійною роботою транспорту на лініях забезпечать чергування відповідальних осіб.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути