chrome firefox opera safari iexplorer

21 листопада в Україні потеплішає

20 листопада 2013 о 15:01

21 листопада, південна повітряна маса принесе високу температуру в Україну, лише на півночі Лівобережжя буде холодно, повідомляє УНН з посиланням на погодний портал Opogode.ua.

Тепле повітря з південних широт та опади із заходу Європи зумовлять потепління та дощі від невеликих до помірних майже повсюди. Стовпчики термометрів протягом дня піднімуться до +6+13, а на півдні навіть до +15+17 градусів.

У східній частині ще втримається холодна та порівняно суха погода. Вночі тут очікується 0-4 градуси морозу, вдень – близько +3+8 градусів.

Пориви штормового вітру можливі на півночі, сході та подекуди в центрі України, до 15-20 м/с. Напрямок вітру – південно-східний, середня швидкість 5-12 м/с.
У західних областях невеликий дощ. Температура повітря вночі +2+7, в Карпатах до 2 морозу, вдень +8+13 градусів.

На півночі часом дощ. Температура повітря вночі +4-1, вдень +6+12 градусів.

У центральній частині невеликий дощ. Температура повітря вночі +2+7 градусів, вдень +7+12 градусів.

На сході України опадів не очікується. Температура повітря вночі +1-4, вдень +3+8.

У південній частині без істотних опадів, лише в Одеській та Миколаївській областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі +3+8 градусів, вдень +9+13 градусів. В Криму очікується +11+17 градусів.

У Києві часом дощ. Пориви південно-східного вітру до 15-18 м/с. Температура повітря вночі +4+6, вдень +9+11 градусів.

Пориви штормового вітру в Україні можливі на півночі, сході та подекуди в центральних областях, до 15-20 м/с. Напрямок вітру – південно-східний, середня швидкість 5-12 м/с.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Довкілля

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути