chrome firefox opera safari iexplorer

Експерти розповіли про найдешевші варіанти новорічного відпочинку для українців

02 грудня 2013 о 15:55

Найбільш економні тури — на гірськолижні курорти Словаччини та Польщі. До Нового року залишилось менше місяця і пропозицій відсвяткувати його за кордоном вже залишилось не так багато. Про найпопулярніші новорічні напрямки серед українців та у скільки обійдеться відпустка, йдеться у сюжеті «Сніданку з 1+1». Ігор та Наталя розповіли, що вже втретє Новий рік традиційно зустрінуть за кордоном. Перший спільне свято подружжя святкувало на гірськолижному курорті Італії. Відпочинок їм обійшовся майже у 70 тисяч гривень.

«Перший наш спільний відпочинок був у Червінії — це Італія з кордоном Швейцарії. Дуже нам сподобався відпочинок. Чоловік катається на сноуборді, я катаюся на лижах», — повідомила Наталя. А от 2013 рік подружжя зустріло на екзотичному курорті у Домінікані. Відпустка коштувала їм майже 60 тисяч грн. Цього року родина вперше візьме з собою у новорічну відпустку 2-річного сина Гліба. «Цього року ми вирішили поїхати на лижі всією сім'єю з нашим маленьким членом сім'ї. Спробувати поставити його на лижі. Їдемо до Словаччини», — говорить жінка. Такий відпочинок у Словаччині обійдеться у 35 тисяч гривень. Найдешевше відпочити на Новий рік можна на гірськолижних курортах Словаччини та Польщі.  

Туроператори кажуть, що найпопулярніші новорічні напрямки серед українців – це країни-сусіди. «Це може бути Словаччина, Польща і однозначно Фінляндія. Причому попит щодо Фінляндії зростає щороку», — розповіла менеджер з туризму Олена Бойко. Такий відпочинок обійдеться від 5-ти до 9-ти тисяч гривень на тиждень на одну особу. Так само українці полюбляють і екзотичні напрямки. «Ті, хто любить літо, той завжди взимку намагається втекти до Таїланду, Домінікани, Еміратів», — додає експерт. За тижневий відпочинок у цих кранах доведеться віддати 9-12 тисяч гривень. Отже найдешевший варіант новорічного відпочинку — гірськолижні курорти Словаччини та Польщі. Такий відпочинок обійдеться від 5000 гривень. Трохи дорожчі екзотичні напрямки. Відпустка у Таїланді коштуватиме від 9000 гривень. А от найдорожчий відпочинок у Франції. За тиждень зимових розваг у VIP-курортах цієї країни доведеться заплатити від 35000 гривень.

Джерело: ТСН
Розділи: Туристичні новини

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути