chrome firefox opera safari iexplorer

«Голос України» легітимізує «диктаторські» закони. Друкарню блокують

20 січня 2014 о 20:39

Газета Голос України збирається надрукувати усі закони, ухвалені 16 січня.

Про це «Українській правді» повідомили джерела у газеті.

«Станом на зараз, газета друкує усі закони», — зазначив співрозмовник видання.

Цю інформацію підтвердили кілька джерел у газеті.

Між тим Депутати від «Свободи» на разі блокують тираж газети «Голос України» із опублікованими законами диктатури, пише Твіттер Свободи.

Це підтвердив і депутат від Свободи Ігор Мірошниченко.

«Я разом з іншими народними депутатами-свободівцями Андрієм Мохником, Олексієм Кайдою, Ігорем Янківим знаходжуся на вулиці Марка Вовчка 12/14. Тут вже надруковані газети з репресивно-диктаторськими недозаконами. Друкарня ТОВ „Мега — Поліграф“ є останнім гвинтиком у репресивній системі Януковича», — зазначив він...

 Фото Мірошниченка

Раніше о 17:18 редактор "Голосу України" Віра Андреєва зазначала, що в неї «немає інформації».

Як відомо, закони набувають чинності з дня опублікування.

У четвер Верховна Рада з порушенням процедури «проголосувала» низку законопроектів, які перетворюють Україну у тоталітарну державу.

Серед запроваджених змін – повернення кримінального переслідування за «наклеп» і внесення до Кримінального кодексу статті про «екстремістську діяльність», яка визначається дуже широко.

Крім того, спікер Верховної Ради Володимир Рибак в порушення Закону про Регламент підписав ці закони, порушивши дві норми цього документа.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути