chrome firefox opera safari iexplorer

Збройні сили підготували звернення до Януковича

31 січня 2014 о 11:11

Військовослужбовці та працівники Збройних сил України на зборах висловили занепокоєння масовими протестами в Україні та обговорили текст звернення до Президента Віктора Януковича.

Про це йдеться на сайті Міноборони.

“Військовослужбовці та працівники ЗС України обговорили події, що відбуваються у місті Києві та державі, заслухали Міністра оборони України Павла Лебедєва та його заступників, а також висловили свої думки щодо суспільно-політичної обстановки в країні”, — йдеться в повідомленні.

Військовослужбовці, зокрема, засудили силове захоплення державних установ та зауважили, що “подальша ескалація протистояння загрожує територіальній цілісності держави”.

“У цьому контексті було обговорено текст звернення від імені особового складу апарату Міністерства оборони України до Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Віктора Януковича”, — повідомили в прес-службі.

Працівники Міноборони та ЗСУ закликали Януковича “в межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві”.

Джерело: 24tv.ua
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути