chrome firefox opera safari iexplorer

Путін хоче в Криму створити п'яту гральну зону

21 квітня 2014 о 11:13

Президент РФ Володимир Путін вніс до Держдуми законопроект про створення в аннексированном Криму п'ятої гральної зони.

Як передає власний кореспондент УНІАН із Москви, проектом федерального закону передбачається внесення змін до закону «Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор і внесення змін до деяких законодавчих актів РФ», йдеться в законопроекті, опублікованому в електронній базі даних нижньої палати парламенту.

Межі створюваної гральної зони визначатимуться незаконними органами виконавчої влади Криму, зазначається в законопроекті.

На території Росії створено чотири гральні зони: в Алтайському краї («Сибірська монета»), Приморському краї («Примор'я»), Калінінградській області («Янтарна»), а також Краснодарському кому краї («Азов-Сіті»).

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути