chrome firefox opera safari iexplorer

«Укрзалізниця» підвищила тарифи на проїзд у пасажирських потягах на 10%

08 серпня 2014 о 14:30

«Укрзалізниця» планово підвищила тарифи на проїзд у пасажирських потягах внутрішнього сполучення на 10% проти 2013 року у всіх категоріях пасажирських вагонів, окрім СВ і потягів категорії «Інтерсіті+». Про це повідомили в прес-службі відомства.

«Тарифи на проїзд у пасажирських потягах буде проіндексовано з 8 серпня і 1 жовтня цього року. Вартість проїзду збільшиться двічі на 10% в усіх категоріях пасажирських вагонів, окрім СВ і потягів «Інтерсіті+». Проте тарифи на пасажирські перевезення й після індексації будуть нижчими від їх економічно обґрунтованого рівня», – ідеться в прес-релізі «Укрзалізниці».

Тарифи на перевезення багажу та вантажобагажу не зміняться.

Загалом підвищення тарифів у грудні 2014 року відносно грудня попереднього року становитиме 21%.

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути