chrome firefox opera safari iexplorer

Порошенко і Путін домовились про режим припинення вогню на Донбасі

03 вересня 2014 о 12:01

Президент України Петро Порошенко обговорив з президентом РФ Володимиром Путіним режим повного припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі президента. Як ідеться у повідомленні, результатом телефонної розмови стала домовленість про постійне припинення вогню на Донбасі. Було досягнуто взаєморозуміння щодо кроків, які сприятимуть встановленню миру.

Нагадаємо, Президент ініціював одностороннє припинення вогню до 30 червня. Практично відразу терористи продовжили атаки на позиції підрозділів АТО. МЗС повідомляло, що за час спершу одностороннього, а потім нібито двостороннього припинення вогню українські силовики втратили 27 людей, 69 осіб були поранені.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути