chrome firefox opera safari iexplorer

Шкільні підручники тепер можна знайти в Інтернеті

08 вересня 2014 о 14:58

В Інтернеті запрацював Всеукраїнський репозитарій цифрового навчального контенту

Про це «Вголосу» повідомили в Інституті інноваційних технологій і змісту освіти України.

Як зазначила начальник відділення організації видання навчальної літератури Ольга Ніколюк, на порталі вже розміщено шкільні підручники для 1, 2, 3, 4, 5, 6 класів.

«Аби переглянути та скачати необхідний підручник, треба зареєструватися в Центрі освітніх комунікацій», – сказала фахівець.

Згодом у репозитарії будуть опубіковані державні стандарти, навчальні програми, посібники для вчителів, робочі зошити, зразки найкращих розробок вчителів.

«У час, коли електронна інформація швидко розвивається, ми намагаємося не відставати, – підкреслила начальник відділення. – Вже найближчим часом на порталі з’являться дидактичні, навчально-методичні матеріали у різних цифрових форматах».

Джерело: Вголос
Розділи: Новини освіти

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути