chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України відхилила запрошення на Кубок Легенд-2015 у Москві

14 жовтня 2014 о 17:46

Збірну України на Кубку Легенд 2015 року, турнір якого традиційно проходить взимку в Москві, замінить збірна світу. Про це заявив генеральний менеджер турніру Тамерлан Куріев, інформуєЕспресо.TV з посиланням на ТАСС.

«У Кубку Легенд-2015 зіграють збірні Росії, Німеччини, Португалії, Італії та Нідерландів. На 99 відсотків на турнірі зіграє збірна світу», повідомив Курієв.

За словами функціонера, збірну України, яка двічі доходила до фіналу цього турніру, також запрошували взяти участь, але так і не отримали жодної відповіді.

Нагадаємо, в лютому 2012 року збірна України здобула перемогу в своєму першому матчі в історії міжнародного турніру серед ветеранів Кубок Легенд , не пустивши збірну Італії у фінал турніру.

Джерело: Newsru.ua
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути