chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові стартував туристичний ярмарок

05 листопада 2014 о 14:00

У середу, 5 листопада, у львівському Палаці мистецтв розпочав роботу українсько-польський ярмарок рекреаційного туризму. Він триватиме два дні і пропонує відвідувачам цікаві заходи. Свої туристичні можливості на ярмарку презентуватимуть 45 учасників.

Львівську, Івано-Франківську та Закарпатську області на ярмарку представляють 30 учасників, ще 15 учасників приїхали до Львова із Підкарпатського воєводства Польщі, повідомляє кореспондент IA ZIK.

Мета ярмарку – популяризація природничого й культурного потенціалу українсько-польського прикордоння, налагодження співпраці між польською та українською туристичною індустрією.

У рамках ярмарку заплановано проведення майстер-класів з приготування національних страв, а також дегустації та частування. Крім того, відбудеться міжнародна експертна кoнференція «Промоція ефективних методів ведення економічної діяльності в туризмі».

Також на подвір’ї Палацу мистецтв на час роботи ярмарку встановили альпіністську стінку. Організатори заходу вважають, що гірський туризм є важливою складовою розвитку туристичного потенціалу українсько-польського прикордоння. Відтак, вони запрошують молодь Львова до перших уроків з альпінізму.

Ярмарок працюватиме з 11.00 до 18.00 у середу, 5 листопада, та з 11.00 до 15.00 у четвер, 6 листопада.

Вхід на ярмарок безкоштовний.

Довідка

Ярмарок рекреаційного туризму відбувається в рамках мікропроекту, який реалізується в рамках парасолькового проекту № IPBU.03.02.00-76-832/12 «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння» та співфінансується за рахунок коштів Європейського Союзу.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути