chrome firefox opera safari iexplorer

У столичному метро з'явиться оновлена схема ліній

17 січня 2015 о 11:24

У деяких потягах столичного метрополітену з наступного тижня можна буде побачити тестову версію нової схеми ліній метро. Про це повідомив дизайнер Ігор Скляревський, передає Радіо Свобода.

«Ми будемо збирати відгуки пасажирів про те, наскільки зручною вона їм здається. Можливо, якісь будуть пропозиції, і тоді будуть внесені деякі зміни. А через деякий час в усіх потягах з’явиться нова схема. Від старої вона відрізняється як день і ніч. Більш інформативна, окрім метро і міської електрички на ній будуть швидкісні трамваї і транспорт до аеропорту. Вона більш читабельна, має більший розмір тексту, з нею зручніше будувати маршрут, назви станцій розташовані безпосередньо до лінії позначок, а не як трапилося», – зазначає Скляревський.

Він та команда активістів з організації «Агенти змін» безкоштовно розробили нову схему метро, а також міської електрички.

094082D0-2469-4051-AD23-74079B7985D4_w640_r1_s_cx0_cy27_cw0

Джерело: kiev.unian.ua
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути