chrome firefox opera safari iexplorer

Від російських товарів повністю відмовилася перша торгова мережа

30 січня 2015 о 14:14

З 1-го лютого українська торгова мережа «Рукавичка» вирішила припинити продаж російських товарів.
«Керівництво компанії вирішила заблокувати прийом російських товарів та дало доручення працівникам щодо подальшого виявлення та вилучення торгових марок російського походження, замаскованих під товари з українським чи іноземним штрих-кодом», — йдеться у повідомленні компанії.

В компанії зазначають, що виведення російських товарів з продажу – це принципова позиція керівництва мережі.

«Просимо зрозуміти, що заміна російської продукції європейськими аналогами може вплинути не лише на якість, але й вартість товару. Та ці кошти вже не поповнюватимуть кишені тих, хто закуповує зброю проти українців», — йдеться у заяві мережі.

Як відомо, раніше супермаркети Львова розпочали маркування товарів російського виробництва. Наприкінці року столичні супермаркети також зобов'язали маркувати товари з РФ.

А у Дніпропетровську молодь провела низку флешмобів «російське вбиває».

Джерело: life.pravda.com.ua
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути