chrome firefox opera safari iexplorer

70% українців вважають себе цілком здоровими

24 травня 2016 о 13:00

Українці намагаються їсти тільки здорову їжу і уникати продуктів з штучними добавками. Відчувають себе хронічно хворими близько 15% українців TNS Близько 70% українців заявляють, що вважають себе в цілому здоровими.

148465

Як зазначають соціологи, протягом цього періоду незначно зростала частка тих, хто не дуже задоволений своїм здоров'ям, а кількість людей з хронічними або серйозними захворюваннями залишалося стабільним на рівні 15%. Популярний тренд здорового способу життя не обійшов Україну стороною. Переважна більшість (79%) опитаних упевнені, що для того щоб бути красивим, потрібно вести здоровий спосіб життя. 71% прагне уникати продуктів з штучними добавками, а трохи менше, 69% намагаються їсти тільки здорову їжу і 68% не купувати напівфабрикатів. TNS При цьому позначається велика зайнятість, і майже половина українців часто не встигають нормально поїсти і перекушують на ходу. Дослідження TNS MMI проводиться на постійній основі серед жителів України 12-65 років у містах 50 тис+ (крім АРК). Вибіркова сукупність: 5000 респондентів щоквартально.

148466

За даних міжнародного опитування GfK, більшість українців (58%) задоволені кількістю вільного часу (20% — повністю задоволені, 38% — задоволені в деякій мірі).

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути