chrome firefox opera safari iexplorer

«Український щорічник–2017» вже у продажу!

11 листопада 2016 о 11:34

Шановні друзі!

Вийшов друком «Український щорічник–2017» (сьоме видання) – корисний, пізнавальний, світоглядний «Щоденник ділового українця».

«Український щорічник–2017» традиційно містить 365 афоризмів та ілюстрацій про найвідоміші історичні, архітектурні та релігійні пам’ятки України, щоденний народний календар з прикметами і перлинами народної мудрості, відомості про свята українські й міжнародні, світські та релігійні.

А видатні українці власними життєвими прикладами мотивуватимуть і спонукатимуть нас до щоденної активної роботи.

На сторінках щоденника можна знайти авторів найвідоміших українських афоризмів і пісень; ознайомитись із мудрими заповітами Григорія Сковороди й Тараса Шевченка, прочитати, як Володимир Маяковський агітував вивчати українську мову, Антон Чехов – хвалив українських селян за веселість і водночас тверезість; відкрити для себе лірику Івана Франка у перекладі Анни Ахматової та дізнатися ще багато нового і цікавого.

Принцип відбору особистостей, які потрапили до Щоденника, авторський. Проте в його основі – ті люди, які народилися в Україні, присвятили їй своє життя, були виховані Україною або, перебуваючи поза її межами, всіляко підтримували та пропагували нашу рідну країну.

Щороку змістовна частина нашого видання оновлюється, найперше, це стосується афоризмів та інформації про визначних українців.

img_3031

Власники ділового щоденника по-новому відкриють для себе як досі незнані постаті інтелектуалів, державних та громадських діячів, які працювали в інтересах власного народу, так і вже відомих людей.

А для особистого творення майбутньої історії є окрема рубрика «Що я зробив для України», яка залишається у щорічнику незмінною.

Діловий щоденник українця цього року ми доповнили сторінками для щомісячного планування та переліком ювілярів.

img_3030

На прохання користувачів «Український щорічник–2017» матиме обкладинку двох кольорів.

img_3022

Загалом на темі обкладинки «Українського щорічника» варто зупинитися окремо, бо вона має свою історію.

У 2014 році засновник фонду «Рідна країна» Микола Томенко напередодні відзначення Дня незалежності звернувся до керівників місцевого самоврядування та власників компаній, які займаються зовнішньою рекламою, з пропозицією підтримати громадські ініціативи патріотичного спрямування: «У цей непростий для країни період надзвичайно корисними є кампанії соціальної реклами на телебаченні, радіо та носіях зовнішньої реклами, які мають пропагувати збереження єдності України, патріотизм та гордість за власну історію, культуру, мову та традиції».

Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» підготував відповідний проект, який був багатьма експертами та виробниками рекламної продукції визнаний одним із найкращих на цю тематику.

В унісон із цим проектом і було створено новий дизайн обкладинки «Українського щорічника». Від 2015 року – за мотивами української вишиванки.

Цього року ми вводимо градовану ціну на видання:

  • 100 шт. і більше – 120 грн
  • 50 – 100 шт. – 125 грн
  • 25 – 49 шт. – 130 грн
  • 12 – 24 шт. – 140 грн.
  • 3 – 11 шт. – 150 грн.

Деталі уточнюйте за телефонами: 068-955-15-23, (044) 253-53-90.

Крім того, щорічник можна буде придбати і у книжкових магазинах. Адреси книгарень будемо періодично оновлювати.

КИЇВ

  • Книжковий магазин видавництва «Смолоскип» — вул. Межигірська, 21. Тел.: (044) 425-23-93; 463-78-52
  • Книгарня «Наукова думка», вул. Грушевського, 4

ЛЬВІВ

  • Книгарня «Глобус», Площа Галицька, 12

ЛУЦЬК

  • Книгарня «Освіта», проспект «Волі», 8

* Купуючи «Український щорічник», Ви підтримуєте діяльність Фонду «Рідна країна»

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути