chrome firefox opera safari iexplorer

Про шість «успіхів» «рехформатора» Гройсмана!

19 квітня 2017 о 13:33

В контексті року роботи уряду В. Гройсмана, хотів би відзначити шість «досягнень», які запамʼяталися за останній рік рішучих «реформ» влади:

1. Видатки на утримання влади зросли в геометричній прогресії. Лише секретаріат Гройсмана додатково отримав 414 млн грн з бюджету.

2. Кількість несанкціонованих сміттєзвалищ в Україні настільки збільшилась, що їх вже видно біля всіх лісосмуг та автомобільних трас (причому, йдеться не лише про злощасне львівське сміття, яке мандрує всією державою…).

3. Відновлено продаж горілки на розлив.

4. Відновлено мережу грального бізнесу, який офіційно заборонений законодавством, на базі нині найпопулярнішої владної мережі «Національна лотерея».

5. Хабарі на митниці зросли у кілька разів: як свідчать експерти, розмитнення одного буса зросло, в середньому, від 300 до 600 доларів.

6. Кількість студентів, які отримують стипендії, зменшилась на більш як 30%.

Отож, як кажуть, все лише починається, бо уряд Гройсмана і далі «рехформуватиме» Україну…

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Політика

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути