chrome firefox opera safari iexplorer

Українська продукція підкорює нові ринки Європи

22 вересня 2017 о 15:37

У місті Старі Дороги Мінської області у Білорусі українська компанія «Трібо» спільно з компанією «БелАЗ» відкрила новий завод із виробництва гальмівних колодок, дисків і накладок.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook голова ради директорів групи компаній «Трібо» Костянтин ЄФИМЕНКО.

«Сьогодні ми відкрили новозбудований завод у Білорусі. За два роки ми тут вироблятимемо продукції на 5 мільйонів доларів. А це свідчить не лише про ефективну співпрацю України і Білорусі у вагонобудівній галузі, але й про успішний вихід товарів українського виробництва на нові ринки у Європі. «Трібо» вже має ряд запущених проектів у Казахстані, Чехії і Білорусі і я переконаний, що новий завод стане ще однією успішною сторінкою в історії нашої компанії та яскравим доказом того, що українська продукція є не просто конкурентною. Вона є однією з найкращих у світі!», — зазначив К. ЄФИМЕНКО.

«З певним хвилюванням сьогодні зранку я їхав в м. Старі дороги. Погодьтеся, не кожного дня ти відкриваєш завод. Завод, який ти задумував, промальовував, мріяв, сумнівався у правильному виборі... але будував» — Костянтин Єфименко

Нагадаємо, що українська компанія «Трібо» більше 30 років спеціалізується на виробництві гальмівних колодок і накладок, які застосовуються у більшості видів автомобільної техніки – вантажних автомобілях, автобусах, с/г техніці, залізничному транспорті вітчизняного та імпортного виробництва. Продукція компанії «Трібо» експортується до Великобританії, Чехії, Казахстану, Білорусі, Латвії, Туреччини та інших країн.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути