chrome firefox opera safari iexplorer

Як за 4 роки «політичні негідники» вбили ідею Революції гідності

21 листопада 2017 о 10:39

Коли запитують про те, як виникали Майдани в Україні, відповідаю - на світоглядних засадах, довкола суспільних ідей і національних цінностей.

Майдан не можна зібрати за гроші або на замовлення, і не кожна акція протесту проти злочинної влади може стати Майданом. Бо ІДЕЇ, а не жага до влади чи політична ненависть є головною рушійною силою правдивого поступу.

Проте, нині маємо всі підстави твердити, що моральні постулати, політичні дії та вчинки «майданної влади» є радше продовженням ідеології та ментальності попереднього режиму Януковича, аніж очікуваної суспільством нової влади, яка шанує і підносить ГІДНІСТЬ ЛЮДИНИ і НАЦІОНАЛЬНУ ГІДНІСТЬ ПОНАД УСЕ!

Кадрові призначення СВОЇХ, просування ВЛАСНОГО бізнесу, ЦИНІЗМ, НАРЦИСИЗМ І МАРНОСЛАВСТВО — це означення поведінки нинішньої влади, яка прямо суперечить суспільним очікуванням після Майдану.

«ВЛАДНІ ГЕРОЇ МАЙДАНУ» за 4 роки «МУЖНЬО І ПОСЛІДОВНО» колекціонували гроші, посади, іменні пістолети, звання й нагороди... І при цьому вчили простий народ, що «ГЕРОЯМ МАЙДАНУ» ЦЕ ДОЗВОЛЕНО, бо вони фінансували і організовували Революцію гідності, а нині «захищають» Україну від Путіна.

Отак, за ці роки й сталося, що Україна пройшла чотирирічний шлях від Революції гідності до «влади негідників». 

Що далі? Є шанс демократичної та правової зміни «влади негідників», а є народні методи усунення «влади мерзотників».

ОТОЖ, ВИБІР У НАС Є!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути