chrome firefox opera safari iexplorer

Шукаєте Новорічний подарунок? Почніть новий рік з «Українським щорічником–2018»!

06 грудня 2017 о 17:28

ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Вийшов друком «Український щорічник–2018» (дев’яте видання) – корисний, пізнавальний, світоглядний «Щоденник ділового українця».

«Український щорічник–2018» традиційно містить 365 афоризмів та ілюстрацій про найвідоміші історичні, архітектурні та релігійні пам’ятки України, щоденний народний календар з прикметами і перлинами народної мудрості, відомості про свята українські й міжнародні, світські та релігійні.

А видатні українці власними життєвими прикладами мотивуватимуть і спонукатимуть нас до щоденної активної роботи.

На сторінках щоденника можна знайти авторів найвідоміших українських афоризмів і пісень; ознайомитись із мудрими заповітами Григорія Сковороди й Тараса Шевченка, прочитати, як Володимир Маяковський агітував вивчати українську мову, Антон Чехов – хвалив українських селян за веселість і водночас тверезість; відкрити для себе лірику Івана Франка у перекладі Анни Ахматової та дізнатися ще багато нового і цікавого.

Принцип відбору особистостей, які потрапили до Щоденника, авторський. Проте в його основі – ті люди, які народилися в Україні, присвятили їй своє життя, були виховані Україною або, перебуваючи поза її межами, всіляко підтримували та пропагували нашу рідну країну.

Щороку змістовна частина нашого видання оновлюється, найперше, це стосується афоризмів та інформації про визначних українців.

Власники ділового щоденника по-новому відкриють для себе як досі незнані постаті інтелектуалів, державних та громадських діячів, які працювали в інтересах власного народу, так і вже відомих людей.

А для особистого творення майбутньої історії є окрема рубрика «Що я зробив для України», яка залишається у щорічнику незмінною.

Діловий щоденник українця також містить сторінки для щомісячного планування та переліком ювілярів.

Ціна «Українського щорічника» — 120 грн. Замовити Щорічник можна за телефонами: 068-955-15-23, (044) 253-53-30, а також на сторінці у Facebook.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути