chrome firefox opera safari iexplorer

Зірки продовжують обурюватись через політичну рекламу президента

21 лютого 2018 о 11:42

Нещодавно Анастасія Приходько заявила про неправомірне використання свого імені для агітації. Вона стверджує, що не знала про те, що бере участь у зйомках, які призначені для політичного ролика.

Так сталося і з Ахтемом Сеітаблаєвим. Він також з'явився в гучному ролику, нібито підтримуючи Петра Порошенка. Український режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв прокоментував Styler ситуацію з його участю у зйомках політичного ролика.

Сеітаблаєва, як і Приходько, взяти участь у зйомках запросив Євгеній Нищук. Тільки мета ролика, за словами Нищука, була соціальною, а не політичною.

Почали знімати якісні українські фільми. Наше кіно повертається на великі екрани

слова Ахтема Сеітаблаєва в ролику.

Актор не відмовляється від сказаного в ролику і висловлює подяку за державну підтримку української культури, допомогу у створенні його фільму «Кіборги». Але вважає, що недоцільно таким чином залучати когось до зйомок в політичних роликах. Кожна людина може сама вибрати, що їй робити: зніматися в такого роду відео чи ні:

Ні, не говорили! І з цього приводу мені дуже неприємно. Тому що я дуже тепло ставлюся до всіх задіяних осіб і давно знаю Євгенія Миколайовича... Взагалі, у нас багато чого такого неприємного відбувається в країні від того, що ми не розмовляємо відверто один з одним. І якби до мене звернулися, мабуть, я б не відмовився, але треба говорити прямо. І все. Цей факт, звичайно, мені неприємний. Але вже сталося, як сталося. Буду знати на майбутнє.

Джерело: tochka.net
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути